skip to Main Content

Je wilt een huis kopen, maar je hebt geen eigen spaargeld en/of je wilt het spaargeld gebruiken voor de inrichting? Geldverstrekkers hanteren strakke spelregels voor de verstrekking van nieuwe hypotheken. Deze zijn opgenomen in de wet. Het doel van deze regels is het voorkomen van betalings- en restschuldproblemen bij huiseigenaren.

Regels en wetten

Voor de aankoop van de woning mag je in 2018 maximaal 100% van de marktwaarde lenen. Je zult de bijkomende kosten zelf moeten betalen, vooral voor starters is dit een probleem. Naast de inkomenseis telt voor geldverstrekkers ook de ‘marktwaarde’ van de woning.

Steeds vaker wordt een persoonlijke lening afgesloten om de kosten koper te kunnen betalen. Niet doen! Hierdoor kun je in de problemen komen.

Wij hebben de oplossing…

Koop een huis met onze (ver)koopformule, het Wij Collectief voor slechts € 995,- all-in*. Verder geen kosten koper, maar door middel van een vrij op naam formule.

  • Hypotheek afsluiten
  • Taxatie
  • Notaris
  • Overdrachtsbelasting

Blijf niet langer huren of wachten tot je voldoende spaargeld hebt. Ben je uit je huis of appartement gegroeid? Neem vandaag nog de stap en neem contact met ons op.

* de NHG kosten zijn niet inbegrepen.

starters kopen een huis zonder kosten

Unieke formule

De unieke en veilige alles-in-1-formule waarmee je zonder ingewikkelde constructies, taxaties, verbouwingen en/of separate leningen een woning kunt kopen zonder eigen geld met NHG (Nationale Hypotheek Garantie).

Je koopt een woning tegen de marktwaarde en krijgt advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur. Verdere kosten worden door de verkopers betaald via de vrij op naam (v.o.n.) constructie i.p.v. de kosten koper (k.k.) verkoop.

Back To Top