Mijn favorieten

Huis kopen zonder spaargeld.

Je wilt een huis kopen, maar je hebt geen eigen spaargeld en/of je wilt het spaargeld gebruiken voor de inrichting? Geldverstrekkers hanteren strakke spelregels voor de verstrekking van nieuwe hypotheken. Deze zijn opgenomen in de wet. Het doel van deze regels is het voorkomen van betalings- en restschuldproblemen bij huiseigenaren.

Regels en wetten

Voor de aankoop van de woning mag je vanaf 2018 maximaal 100% van de marktwaarde lenen. Je zult de bijkomende kosten zelf moeten betalen, vooral voor starters is dit een probleem. Naast de inkomenseis telt voor geldverstrekkers ook de ‘marktwaarde’ van de woning.

Via "slimmer kopen" van het Wij Collectief kun je een huis kopen zonder kosten (k.k.). Verder kun je voor €995,- je hypotheekadvies, taxatie en notariskosten regelen. 


Blijf niet langer huren of wachten tot je voldoende spaargeld hebt. Ben je uit je huis of appartement gegroeid? Neem vandaag nog de stap en neem contact met ons op.Unieke formule

De unieke en veilige alles-in-1-formule waarmee je zonder ingewikkelde constructies, taxaties, verbouwingen en/of separate leningen een woning kunt kopen zonder eigen geld met NHG* (Nationale Hypotheek Garantie).

Je koopt een woning tegen de marktwaarde. Verder krijg je advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur, taxatie en notariskosten voor slechts €995,- geregeld. Verdere kosten worden door de verkopers betaald via de vrij op naam (v.o.n.) constructie i.p.v. de kosten koper (k.k.) verkoop.


* de NHG kosten zijn niet inbegrepen.

Wil jij een huis kopen zonder kosten?

Wil je ook je een huis kopen, maar heb je geen eigen spaargeld? Dan is het anno 2018 niet makkelijk voor je. Neem contact met ons op. Wij hebben de oplossing voor starters zonder eigen spaargeld.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring