Mijn favorieten

Slimmer je huis verkopen.

Verkoop sneller, beter en goedkoper jouw huis!
Met "slimmer verkopen" van Wij Collectief is voor een maximaal bedrag van € 995,- de gehele verkoop geregeld!
Géén courtage, wél een full-service makelaar.


Al generaties lang is bekend dat de hoogte van een prijs van een product afhankelijk is van VRAAG en AANBOD. Hoe hoger de vraag, hoe hoger de prijs. Bij een traditionele verkoop wordt jouw huis aangeboden aan een kleinere kopersmarkt dan wanneer je verkoopt met het Wij Collectief.

Denk je nog steeds dat de meeste kopers wel eigen geld hebben? Of kopen ze wellicht met de hulp van voor jou vreemde hypotheekadviseur die hun zijn ‘trucjes’ heeft om tot een (ver)koop te komen?

Stel jezelf eens de volgende vragen:
  • Waarom worden er steeds meer CV-ketels gehuurd i.p.v. gekocht?
  • Waarom betalen ze liever 4 tot 5 maal zoveel voor deze CV-ketel?
  • Waarom sluit nagenoeg iedereen een 2e hypotheek af voor een nieuwe keuken/badkamer?
  • Die vaak goedkoper zijn dan de kosten koper (K.K.)?Het is heel simpel, ze kopen jouw huis aan onder de (getaxeerde) marktwaarde en laten jou hiervoor betalen.

Uit eigen praktijk ervaring, d.m.v. diverse taxatie opdrachten, aan- en verkoopbegeleidingen en onderhandelingen met (hypotheek)adviseurs zijn wij hier achter gekomen.

Wil je meer weten hierover dan vertellen wij je graag hoe het werkt.
Waarom is de verkoop opbrengst vermoedelijk lager bij een traditionele verkoopmarkt?

Indien je gaat verkopen met een traditionele verkoopmethode, dan kunnen wij niet garanderen dat de koper uit eigen middelen de kosten koper betaalt. Daardoor loop je het risico dat de betreffende makelaar adviseert je woning te verkopen met een veel lagere verkoopopbrengst! Kies daarom voor het Wij Collectief en de groep potentiële kopers is aanzienlijk groter.
Zonder het Wij Collectief

De bank financiert niet meer dan de (getaxeerde) marktwaarde, dus bij een marktwaarde van €265.000 heeft de koper aan kosten koper al snel €15.900 extra nodig. Uit eigen middelen.

Slimmer verkopen

Wil jij je huis verkopen en onder de streep meer overhouden?
Dat kan met Wij Makelaars en het Wij Collectief. Voor slechts € 995,- verkopen wij je huis tegen een betere marktwaarde dan de reguliere methode.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring