Mijn favorieten

Vrij op naam is niet alleen voor nieuwbouw!

Als je een huis gaat kopen zie je vast vaak k.k. bij de prijs staan en bij nieuwbouw v.o.n.
Het is jou vast ook opgevallen dat v.o.n. bijna nooit voorkomt bij bestaande woningen. Wat betekent vrij op naam kopen eigenlijk?

 

Kosten koper

Vergis je niet, als je een huis koopt, moet je meer betalen dan alleen de verkoopprijs. De vraagprijs voor een woning is meestal op basis van k.k. (kosten koper). Dit is nodig voor onder andere de overdrachtsbelasting, notariskosten voor de leveringsakte en de notariskosten voor jouw inschrijving als eigenaar bij het Kadaster.

Deze kosten bedragen ongeveer 7% tot 10% van de koopsom waardoor dit bedrag al snel tot duizenden euro’s kan oplopen (zo is dat bij een woning van pakweg €200.000,- zo'n €14.000,- tot €20.000,- wat je extra moet betalen bovenop de koopsom).
 Vrij op naam

Koop je je huis via het Wij Collectief, dan koop je het vrij op naam (v.o.n.). Dit betekent dat jij als koper geen extra kosten voor het overdragen van de woning hoeft te betalen. Deze kosten neemt het Wij Collectief neemt samen met verkopende partij voor hun rekening. Zo maken we de woning aantrekkelijker voor de verkoop.
 

Wat betaal je wel?

Ons motto is... Wij maken we een huis bereikbaar voor iedereen!
Je betaalt dus geen duizenden euro's aan kosten koper, maar een vaste lage prijs van slechts € 995,-. Hiervoor wordt de hele aankoop geregeld. Tel uit je winst!

Voorheen was het nog mogelijk om deze extra kosten binnen je hypotheek mee te financieren. Maar dat is tegenwoordig niet meer mogelijk. Dat maakt deze v.o.n. deal van het Wij Collectief voor kopers zonder spaargeld extra aantrekkelijk.
Heb je wel wat spaargeld? Ook dan is het mooi meegenomen. Je kunt je gespaarde geld gebruiken om je nieuwe huis in te richten.
 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over het concept.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring